Regeringens nye Covid-19 tiltag

Hej alle medlemmer.

Læs venligst hele opslaget

Regeringens nye tiltag, på grund af den forværrede situation med Covid-19, gør at vi i Fuglebjerg skytteforening er nødt til at foretage visse ændringer. Fra 29. oktober 2020 og frem til og med 2. januar 2021 indføres der krav om mundbind indendørs på kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter herunder museer, idrætshaller.

Kravet om mundbind gælder ikke, når du sidder ned.

Det vil sige at I skal være iført mundbind når I går ind i Fuglebjerghallen, så mundbindet skal medbringes hjemmefra. Mundbindet beholdes på under skydning, det gælder både riffel og pistolskydningen. Der vil nu for pistolskydningen også være reduceret i antallet af baner, det vil sige at det kun er hveranden bane der bliver brugt. Så der er plads til 4 skytter og en baneansvarlig, altså max. 5 personer på banen af gangen.

I det lille opholdsrum bæres der mundbind, dog undtaget hvis man har sat sig ned. Når mundbindet tages af lægges det IKKE, SOM I OVERHOVEDET IKKE på bordet eller ander steder i lokalet, det puttes i en medbragt pose og derefter i taske eller lomme. Antallet af stole bliver reduceret til max. 7 personer. Inden man rejser sig for at forlade rummer tager man sit mundbind på og beholder det på til man er ude af hallen. Hvis der møder flere op end der er plads til, vil der blive sat stole ud på gangen og selvfølgelig med afstand. Skytteforeningsvåben afsprittes efter anvisning. Sprit finde på banen og i opholdsrummet.

Der vil være opsat skilte ved indgangen til skydebanen og opholdsrummet, som en lille husker til ovenstående.

Vi håber at I vil følge de anvisninger der er således, at når vi kommer ud på den anden side af Pandemien, så kan vi se hinanden i øjnene og sige at vi rent sundhedsmæssigt gjorde det godt.

Og lige en enkelt ting mere, er I det mindste snottede, hoster eller føler at der sidder noget i kroppen, så LAD VÆRE MED AT MØDE OP.

På bestyrelsens vegne